1/8

German High School

Gymnasium and Annexes

The new gymnasium proposal for the school is placed underground for the continuity of the front and backyard; enabling the backyard, which is not frequently used, to be more inviting and a part of daily life to increase the limited open space in school. Arts and music classrooms at the lower level facing the main staircase are designed to be transparent  on the daily routes of students, and to be watched, intriguing and encouraging participation. 

 

Location | Beyoglu, Istanbul

Type | Invited competition

Project year | 2015

Client | German Federal Government German High School 

construction area | 2.000m2

Team | Pınar Gökbayrak, Ali Eray, Burçin Yıldırım, Serkan Polat, Sinem Yardımcı, Burak Bakö

Bağdat Cad. Rüştiye Sok. No:13/2 Fenerbahçe 34726 Kadıköy İstanbul Türkiye 

T: 0216 349 83 19    pab@pab.com.tr 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon

© 2018 PAB Mimarlık